29 жовтня 2014
На знак протесту проти масових фальсифікацій у 102-му окрузі місцеві свободівці пікетуватимуть ОВК та міськвідділ міліції

29 жовтня 2014 року о 17:00 в місті Знам'янка кандидат у народні депутати у 102-му виборчому окрузі свободівець Руслан Степура та активісти Кіровоградської обласної організації ВО "Свобода" проводть протестну акцію проти фальсифікації результатів голосування та масового підкупу виборців представниками кандидата в народні депутати Олеся Довгого. До акції долучаться активісти місцевого Евромайдану та инших патріотичних громадських організацій і об'єднань.

Підставою для проведення масового вуличного заходу стали численні факти порушення виборчого законодавства, зокрема з боку членів ДВК, які затвердили напередодні так звані уточнювальні протоколи десятків ДВК, що були складені з порушенням чинного законодавства, а по суті сфальшованими. В пікетуванні ОВК та міського відділу міліції візьмуть участь і засвідчать факти фальсифікації члени дільничних комісій від ВО "Свобода", на дільницях яких було сфальшовано й затверджено протоколи за відсутности підписів членів ДВК.

Численні факти спотворення результатів волевиявлення громадян унеможливлюють підбиття остаточних підсумків голосування у 102-му окрузі й мають стати приводом для скасування поданих до ЦВК неправдивих даних та призначення повторних виборів.