19 жовтня 2017
У Будинку профспілок Кропивницького відбудуться відкриті збори міської "Свободи"

19 жовтня 2017 року о 18:00 у приміщенні Будинку профспілок Кропивницького (вул. Преображенська, 4, 2 поверх, мала зала) відбудуться чергові відкриті збори осередку Кропивницької міської організації ВО "Свобода".

Націоналісти запрошують прихильників партії, журналістів та всіх мешканців міста долучитися до обговорення політичної ситуації в Україні та на місцевому рівні. У ході зборів учасники розглянуть другий розділ "Програми захисту українців", яка висвітлює економічні аспекти розвитку держави, запропоновані націоналістами.

Нагадаємо, що минулого четверга у Кропивницькому були започатковані відкриті збори "Свободи", на які щотижня запрошуватимуть прихильників націоналістичного об'єднання, журналістів і навіть політичних опонентів. Свободівці проводитимуть подібні зібрання щотижня у четвер о 18:00 у Будинку профспілок. Відкриті збори призначені зробити максимально прозорим спілкування депутатів-націоналістів з громадою.

Прес-служба Кропивницької обласної організації ВО "Свобода"