26 жовтня 2017
Кропивницька "Свобода" запрошує на відкриті партійні збори

Завтра, 26 жовтня 2017 року, в Будинку профспілок м. Кропивницького (вул. Преображенська, 4, 2 поверх, мала зала) з 18:00 до 20:00 відбуватимуться щотижневі відкриті збори Кропивницького міського осередку ВО "Свобода". Націоналісти обласного центру запрошують всіх патріотів міста та області, журналістів та громадських активістів до обговорення нагальних питань, продиктованих сучасністю.

В ході зборів всі присутні зможуть детально розглянути програмові засади політичної партії ВО "Свобода", а також почути чіткі формулювання позиції націоналістів щодо основних політичних подій на всеукраїнському рівні.

Крім того, депутати-свободівці розкажуть про перебіг сесії міської ради Кропивницького, яка відбудеться в стінах міськради саме завтра, 26 жовтня. Нагадаємо, що в ході попередніх відкритих зборів представники громади міста висловили бажання детальніше поговорити про особливості так званої пенсійної реформи. Тож, націоналісти запрошують прийти, долучитися до зборів і отримати відповіді на всі запитання!

Прес-служба Кропивницької обласної організації ВО "Свобода"